Porin seudun keliaakikkojen logo

Ajankohtaista   Jäsenyys   Jäsenedut Jäsenillat   Matkat   Vastuuhenkilöt   Tukihenkilöt Reseptit
  FACEBOOK-sivu

Puheenjohtaja Kati Kiljunen
sukunimi.etunimi@gmail.com

porinseudunkeliakia(at)gmail.com

Keliakialiitto

Yhdistyksen IBAN-tilinumero
FI05 1269 3000 6490 36

Tänään on keskiviikko 12.12.2018

TULOSSA

La 6.4.2019 Lautasella-messut Helsingin messukeskuksessa tarjoilee terveyttä, tietoa ja herkullisia ostoksia. Lautasella-tapahtuma kutsuu sinut tapaamaan kasvotusten gluteenittomien, vege- ja vegaaniruokien sekä raakaravintotuotteiden valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja vähittäiskaupan edustajat. Lautasella-tapahtumassa esittäytyvät omilla alueillaan gluteeniton ruoka, muut erityisruokavaliot, kasvis- ja vegaaniruoka sekä elävä- ja raakaravinto. Voit tutustua uutuustuotteisiin, tehdä ostoksia ja maistella herkkuja. Luennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antavat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.