Porin seudun keliaakikkojen logo

   Ajankohtaista   Jäsenyys   Jäsenedut Jäsenillat   Matkat   Vastuuhenkilöt   Tukihenkilöt Reseptit
  FACEBOOK-sivu  


Yhteystiedot

Puheenjohtaja Kati Kiljunen
Puh. 045 6999 196
sukunimi.etunimi@gmail.com

porinseudunkeliakia(at)gmail.com

Keliakialiitto

Yhdistyksen IBAN-tilinumero
FI05 1269 3000 6490 36


 

Tänään on keskiviikko 13.11.2019


 

 

 


JÄSENYYS

Porin seudun keliakiayhdistys toimii keliakia- ja ihokeliakia (dermatitis herpetiformis) -diagnosoitujen ja heidän omaistensa, hoitohenkilöstön ja liikelaitosten välisenä yhdyssiteenä.

Yhdistys on perustettu 11.2.1998.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta.
Maksamalla Keliakialiiton jäsenmaksun liittyy samalla Porin seudun keliakiayhdistys ry:n jäseneksi.

Keliakialiiton jäsenmaksu on 25 € / vuosi, josta yhdistyksemme saa 10 €.

Jäseneksi liittyminen

Eri puolilla Suomea toimivat 30 Keliakialiiton jäsenyhdistystä ovat keliakiajärjestön ydin.
Jokainen henkilöjäsen kuuluu johonkin keliakiayhdistykseen. Yhdistykset toimivat keliaakikkojen ja heidän läheistensä tukena sekä edistävät keliaakikkojen hyvinvointia omalla alueellaan. Keliakiayhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea monenlaista toimintaa, johon kannattaa tutustua ja mennä mukaan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksesi toimintaan, esimerkiksi jäsentilaisuuksiin, luento- ja neuvontatapahtumiin, leivontailtoihin, jauhopiireihin, retkille, matkoille, liikuntatapahtumiin, myyjäisiin, toritapahtumiin, kesäpäiville ja messuille. Tulemalla mukaan keliakiayhdistykseen et jää keliakiasi kanssa yksin; saat uusinta tietoa keliakiasta, tapaat mukavia ihmisiä, pääset näkemään ja kokemaan monenlaista uutta ja saat halutessasi mahdollisuuden vaikuttaa

Voit liittyä keliakiayhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy: https://verkkoasiointi-keliakialiitto-fi.pwire.fi/liittymislomake/liittymislomake/

Keliakialiiton verkkosivuilta tai soittamalla Keliakialiittoon, puh. (03) 2541 300.

Sähköpostitse voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen jasenpalvelut @ keliakialiitto.fi. Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi sisältäen mm. Keliakia-lehden viisi numeroa/vuosi.      

 

TIETOSUOJA

EU:n uusi yhtenäinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme noudattamaan uutta tietosuoja-asetusta. Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Kerromme selosteessa http://www.keliakialiitto.fi/liitto/jarjesto/ entistä tarkemmin, mitä henkilötietoja keräämme, mihin ja miten niitä käytämme, sekä mitä oikeuksia sinulle kuuluu henkilötietojesi osalta. Muutos ei vaadi sinulta erityisempiä toimenpiteitä. Jos sinulla on kysyttävää tiedonkeruukäytännöistämme tai tietosuojaselosteestamme, ota meihin yhteys sähköpostitse osoitteeseen porinseudunkeliakia(at)gmail.com.