Porin seudun keliaakikkojen logo

Ajankohtaista   Jäsenyys   Jäsenedut Jäsenillat   Matkat   Vastuuhenkilöt   Tukihenkilöt Reseptit
  FACEBOOK-sivu

Puheenjohtaja Kati Kiljunen
sukunimi.etunimi@gmail.com

porinseudunkeliakia(at)gmail.com

Keliakialiitto

Yhdistyksen IBAN-tilinumero
FI05 1269 3000 6490 36

Tänään on tiistai 15.10.2019

Joka kuukauden toinen tiistai vietetään jäseniltaa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

TI 8.10. KLO 18 VIINI-ILTA

Toivottu viini-ilta Ailav-lounasruokalassa, Juhana Herttuankatu 17. Tilaisuuden alussa käydään läpi ajankohtaiset kuulumiset ja nautitaan kahvin kanssa salaatti + suolainen ja makea hinta 7€/hlö. Viinit + juustot hinta 5€/hlö. Voit maistella juustojen ja viinien makuyhdistelmiä myös alkoholittomasti. Sitovat ilmoittautumiset Helleville su 29.9. mennessä: puh. 044 021 0147. Maksu kerätään tilaisuudessa.

Ti 12.11. klo 18 syyskokous ja ruokailu

Pizzeria-Kahvila Rita s Place, Makasiinintie 2, Pori.

Gluteeniton ja laktoositon iltabuffet. Omavastuuosuus 10€/hlö.

Maksu paikan päällä. Sitovat ilmoittautumiset Helleville 044 0210 147 su 3.11.mennessä.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

TI 10.12. klo 18 Yhdistys tarjoaa joulupuuroa

Lounaskahvila TUA NOI Karjarannassa, Puunaulakatu 1 B, Pori.

Pieni paketti mukaan, niin tonttu sulle paketin tilalle tuo!

Kahvia ja joulutorttua myös tarjolla.

HUOM: KLO 17.30-18.00 Keliakeittiö myy gluteenittomia jouluisia leivonnaisia.